Log in

View Full Version : Polish players clan

tipex
Feb 8, 2005, 10:55 AM
Hi polish and other gamers of jj2. This post is created to polish gamers. Sorry, i am benginer in english language.

Witajcie polscy gracze, tu tipex, kiedyś byłem w klanie ppc, przestałem grać w jazza ponieważ nie miałem stałego łącza - publicznego ip. Teraz otrzymałem i niemam co robić, chciałbym powrócić do jazza. Tylko szkoda że jest tak mało graczy. Proszę pisać do przyjaciół w sprawie grania z jj2. Jak będzie nas trochę więcej to stworzymy mały klan i zaczniemy treningi ponieważ już zapomniałem podstaw :cool: .

Other language gamers please! - Say to friends jazz jackrabbit2 because small group of gamers of this game. Help for all.

Sorry, i am benginer in english language.

Olsen
Feb 8, 2005, 11:01 AM
Witajcie polscy gracze, tu tipex, kiedyś byłem w klanie ppc, przestałem grać w jazza ponieważ nie miałem stałego łącza - publicznego ip. Teraz otrzymałem i niemam co robić, chciałbym powrócić do jazza. Tylko szkoda że jest tak mało graczy. Proszę pisać do przyjaciół w sprawie grania z jj2. Jak będzie nas trochę więcej to stworzymy mały klan i zaczniemy treningi ponieważ już zapomniałem podstaw :cool: .

Polish is a wicked laungage :cool:

Sasik
Feb 8, 2005, 11:03 AM
WB & GL =P