JazzJackrabbit Community Forums  

Go Back   JazzJackrabbit Community Forums > Open Forums > General Jazz Jackrabbit Talk

Reply
 
Thread Tools
Old January 18th, 2015, 03:38 AM   #1
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
JJ2+ suggestions and bug reports

Now that i think about it, isn't it the time to get this fixed?

I didn't edit the level i swear! He won't die while falling on his stomach.
And feel free to suggest or report any bugs you find while playing JJ2(+)
__________________

Last edited by Jelly Jam; January 29th, 2015 at 02:34 AM..
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old January 18th, 2015, 05:21 AM   #2
Grytolle
JCF Member
CC Co-Leader
 
 
Join Date: Sep 2004
Location: Ghent, Belgium
Reputation: Grytolle is a forum legendGrytolle is a forum legendGrytolle is a forum legend
Send a message via MSN to Grytolle
Looks like it only happens during pregames, and curiously /k doesn't affect you then either if you're in that position
__________________
<center></center>
Grytolle is offline   Reply With Quote
Old January 18th, 2015, 05:39 AM   #3
Borgia
JCF Member
Gravity is a bitch
 
 
Join Date: Dec 2014
Location: Netherlands
Reputation: Borgia is doing well so far
Send a message via Skype™ to Borgia
Might as well use this thread for further bug reports, if no such threads exist already.

Does that bug only appear in this particular map, or did you encounter it elswhere too? If it's only the map, it should be easier to fix.
__________________
Ezio ain't got shit on me!



http://www.jazz2online.com/user/20704/borgia/downloads/
Borgia is offline   Reply With Quote
Old January 18th, 2015, 05:48 AM   #4
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
Quote:
Originally Posted by Borgia View Post
Might as well use this thread for further bug reports, if no such threads exist already.

Does that bug only appear in this particular map, or did you encounter it elswhere too? If it's only the map, it should be easier to fix.
Would ya look at that. Seems like this is the map's problem. Tried this out in face (had to edit the level in order to fall on the rabbit's belly) and I died.
__________________
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old January 18th, 2015, 05:59 AM   #5
Borgia
JCF Member
Gravity is a bitch
 
 
Join Date: Dec 2014
Location: Netherlands
Reputation: Borgia is doing well so far
Send a message via Skype™ to Borgia
As far as I can tell there are no other threads dedicated to bug reports. But maybe I have not seen every part of this forum.

And what happens if you don't edit anything?
__________________
Ezio ain't got shit on me!



http://www.jazz2online.com/user/20704/borgia/downloads/
Borgia is offline   Reply With Quote
Old January 18th, 2015, 06:00 AM   #6
Primpy
JCF Member
I can't believe the story HL2:Ep3 is out.
 
 
Join Date: Nov 2014
Location: Romania, Buzau
Reputation: Primpy is an asset to this forum
Send a message via Skype™ to Primpy
If you can change the name of the thread to something like "JJ2+ Bug Reports", that would be nice. Good to know that it isn't a JJ2+ bug, but a map bug.

Btw, you write pretty nice with your mouse.
__________________
Primpy is offline   Reply With Quote
Old January 18th, 2015, 07:11 AM   #7
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
Quote:
Originally Posted by Borgia View Post
As far as I can tell there are no other threads dedicated to bug reports. But maybe I have not seen every part of this forum.

And what happens if you don't edit anything?
Um, i edited the level so i can fall on the stomach. All i did is replace the warp target so i can fall on the stomach in the pit. Without editing, this would be impossible.
Quote:
Originally Posted by Primpy View Post
Btw, you write pretty nice with your mouse.
Thanks?

EDIT:

Okay this is a big bug.

This is the Puke Nuk3m tests server. All shy did is spec off and this happened! He fell out of the level.
__________________

Last edited by Jelly Jam; January 20th, 2015 at 01:39 PM..
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old January 20th, 2015, 01:26 PM
Jelly Jam
This message has been deleted by Jelly Jam. Reason: Double post
Old January 20th, 2015, 02:13 PM   #8
Violet CLM
JCF Éminence Grise
JCF Member
 
 
Join Date: Mar 2001
Location: The Intergalactic Repneck Bar
Send a message via MSN to Violet CLM
Can you find a reliable way to replicate the issue?
__________________
Violet CLM is offline   Reply With Quote
Old January 20th, 2015, 02:46 PM   #9
Sir Ementaler
JCF Member
Currently sadistically consuming marshmallows
 
 
Join Date: Feb 2010
Location: Fridge
Reputation: Sir Ementaler is a name known to allSir Ementaler is a name known to allSir Ementaler is a name known to allSir Ementaler is a name known to allSir Ementaler is a name known to allSir Ementaler is a name known to all
Send a message via Skype™ to Sir Ementaler
This is without doubt a case of #458, Violet, already known.
__________________

I am an official JJ2+ programmer and this has been an official JJ2+ statement.
Sir Ementaler is offline   Reply With Quote
Old January 25th, 2015, 02:10 AM   #10
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
Let's all die together!



Again, this is the Puke server. Shy and CS we're kinda doing something with the !k command, and they keep dying in an infinite loop. Also going to the right a bit, thus warping.
EDIT: I forgot to mention that they're going right cause of the wind.
__________________

Last edited by Jelly Jam; January 25th, 2015 at 06:01 AM..
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old January 26th, 2015, 05:51 AM   #11
XxMoNsTeRXM
JCF Member
King of Monsters
 
 
Join Date: Sep 2013
Location: Romania
Reputation: XxMoNsTeRXM is doing well so far
Will Jazz Jackrabbit 2 TSF+ work on Windows 8.1? I think I will install Windows 8.1 or maybe not, but I really wanna know if Jazz Jackrabbit 2 TSF+ works on Windows 8.1 or what problem it has on Windows 8.1, if I do not install Windows 8.1 I think I'll install Windows 10 when it comes out.

This is not really a bug report, but... I do not have a special JJ2+ Thread Post that isn't closed. #primpyclosedjj2+thread
__________________
~XxMoNsTeR
XxMoNsTeRXM is offline   Reply With Quote
Old January 26th, 2015, 07:47 AM   #12
Grytolle
JCF Member
CC Co-Leader
 
 
Join Date: Sep 2004
Location: Ghent, Belgium
Reputation: Grytolle is a forum legendGrytolle is a forum legendGrytolle is a forum legend
Send a message via MSN to Grytolle
I'm running 1.23+ and 1.24+ on Windows 8.1 without any compability settings or anything of the sort. Seems to work just fine.
__________________
<center></center>
Grytolle is offline   Reply With Quote
Old January 26th, 2015, 07:51 AM   #13
XxMoNsTeRXM
JCF Member
King of Monsters
 
 
Join Date: Sep 2013
Location: Romania
Reputation: XxMoNsTeRXM is doing well so far
Quote:
Originally Posted by Grytolle View Post
I'm running 1.23+ and 1.24+ on Windows 8.1 without any compability settings or anything of the sort. Seems to work just fine.
Ok. Thanks for the help!
__________________
~XxMoNsTeR
XxMoNsTeRXM is offline   Reply With Quote
Old February 1st, 2015, 10:37 AM   #14
Zah dud4h
JCF Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Close to the neighbours
Reputation: Zah dud4h is doing well so far
Send a message via Skype™ to Zah dud4h
i fought 1 vs 2 against the splitscreeners (boty and clown) on face
boty was camping the flag while i killed clown
this result came up:
[14:14:35] *** [CDF]Naps roasted bty>CLOWN
[14:14:36] *** bty>CLOWN lost the Red Flag
[14:14:36] *** bty>CLOWN captured the flag
[14:14:53] *** you killed yourself
[14:14:53] *** [CDF]Naps was looking good but died instead...
[14:14:53] *** [CDF]Naps lost the Blue Flag
[14:15:00] *** bty>CLOWN made the score
[14:15:00] *** Blue Team scored a point

what happened is:boty captured,but the game send the flag to clown
__________________
.
Zah dud4h is offline   Reply With Quote
Old February 1st, 2015, 02:04 PM   #15
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
This ain't really a suggestion or a bug report, but, is someone from the plus team already drawing more letters from JJ2? I started drawing some today, I completed only these ones (so far ;p).

Yeah i just copied stuff from other letters, but still.
I'm planning to make bigger sizes and more missing letters, but I'm just checking if someone is already doing this, so I don't do this for nothing.
__________________
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old February 1st, 2015, 11:09 PM   #16
XxMoNsTeRXM
JCF Member
King of Monsters
 
 
Join Date: Sep 2013
Location: Romania
Reputation: XxMoNsTeRXM is doing well so far
Quote:
Originally Posted by Jelly Jam View Post
This ain't really a suggestion or a bug report, but, is someone from the plus team already drawing more letters from JJ2? I started drawing some today, I completed only these ones (so far ;p).

Yeah i just copied stuff from other letters, but still.
I'm planning to make bigger sizes and more missing letters, but I'm just checking if someone is already doing this, so I don't do this for nothing.
You should add like these ones: & and ^
__________________
~XxMoNsTeR
XxMoNsTeRXM is offline   Reply With Quote
Old February 1st, 2015, 11:36 PM   #17
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
Planning to ;p. & could be just made out of 8 and < with a little editing, and ^ could be made out of / and \, also with a little editing.
But still, is someone already doing this?
EDIT: Speaking of animations, I can't seem to run jazz sprite dynamite. I don't understand, i have all the necesary files, and every time i run it, i get this. It worked fine like a month ago.

Does anyone have a sprite sheet or something? I highly doubt you do, though.
ANOTHER EDIT: Nevermind, got it working!
__________________

Last edited by Jelly Jam; February 2nd, 2015 at 12:04 AM..
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 12:15 AM   #18
Primpy
JCF Member
I can't believe the story HL2:Ep3 is out.
 
 
Join Date: Nov 2014
Location: Romania, Buzau
Reputation: Primpy is an asset to this forum
Send a message via Skype™ to Primpy
Quote:
Originally Posted by Jelly Jam View Post
Planning to ;p. & could be just made out of 8 and < with a little editing, and ^ could be made out of / and \, also with a little editing.
But still, is someone already doing this?
EDIT: Speaking of animations, I can't seem to run jazz sprite dynamite. I don't understand, i have all the necesary files, and every time i run it, i get this. It worked fine like a month ago.

Does anyone have a sprite sheet or something? I highly doubt you do, though.
ANOTHER EDIT: Nevermind, got it working!
That means you can delete both edits, since they don't have any purpose.
__________________
Primpy is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 12:34 AM   #19
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
Quote:
Originally Posted by Primpy View Post
That means you can delete both edits, since they don't have any purpose.
Off topic?

Anyway, can someone please answer my question from before?
Cause I already started, and I don't wanna go too far without any purpose.

There are bigger sizes of letters, right? I can't seem to find them in JSD.
__________________
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 12:36 AM   #20
Primpy
JCF Member
I can't believe the story HL2:Ep3 is out.
 
 
Join Date: Nov 2014
Location: Romania, Buzau
Reputation: Primpy is an asset to this forum
Send a message via Skype™ to Primpy
Quote:
Originally Posted by Jelly Jam View Post
Off topic?

Anyway, can someone please answer my question from before?
Cause I already started, and I don't wanna go too far without any purpose.

There are bigger sizes of letters, right? I can't seem to find them in JSD.
This should go to "JJ2+ Suggestions" thread, not this one.
__________________
Primpy is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 12:39 AM   #21
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
Quote:
Originally Posted by XxMoNsTeRXM View Post
#primpyclosedjj2+thread
I thought he wasn't kidding.
Let's just say that missing letters is a bug .
__________________
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 12:41 AM   #22
Primpy
JCF Member
I can't believe the story HL2:Ep3 is out.
 
 
Join Date: Nov 2014
Location: Romania, Buzau
Reputation: Primpy is an asset to this forum
Send a message via Skype™ to Primpy
Quote:
Originally Posted by Jelly Jam View Post
I thought he wasn't kidding.
Let's just say that missing letters is a bug .
This is the suggestions thread and it's open.
__________________
Primpy is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 12:44 AM   #23
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
okay dude, Moving to your thread
__________________
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 12:47 AM   #24
Violet CLM
JCF Éminence Grise
JCF Member
 
 
Join Date: Mar 2001
Location: The Intergalactic Repneck Bar
Send a message via MSN to Violet CLM
Jelly Jam, thank you for your interesting in contributing! Someone will send you a PM within the next 24 hours with more information about the font situation.

Primpy, granted, adding diacritics isn't exactly a bug report. A separate thread for offering help to JJ2+ might be interesting—the call for splash screens was both successful and entertaining, but the other way around, people spontaneously mentioning things they can do, hasn't really been tried. Of course it might not go anywhere but there's always the possibility that seeing a skill mentioned will inspire an idea for how to use it? Hmm. Anyway, you're probably right.

Zd, thank you for the report! I can easily imagine things going wrong with splitscreen. How reproducible is the problem?
__________________
Violet CLM is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 02:22 AM   #25
Slaz
JCF Member
CDF Clan Member
 
 
Join Date: Aug 2004
Location: Netherlands
Reputation: Slaz is a forum legendSlaz is a forum legend
Ninja's recent question concerning JJ2 and Windows 8 reminded me of some issues still present. And with Microsoft ignoring the problem and the highly praised Windows 10 just around the corner, the future of JJ2's fullscreen doesn't look so bright if things stay the way they are. Here are the 2 issues as quoted from Ninja's thread:

Quote:
Originally Posted by Slaz View Post
1: A major video performance loss occurs while using fullscreen, Hardware Mode slows it down even further! This is not exclusive to JJ2, but will happen in any game on Windows 8 utilizing DirectDraw in combination with either double or triple buffering. The hardcoded -notriple flag thus doesn't work as there'll be double buffering instead. So far Microsoft support reps have ignored the issue saying 'DirectDraw is an old technology that should be avoided'..

2: Network connectivity (netcode?) will be lost when switching out of fullscreen during an online game (not in the menu). This doesn't happen if you enter an online game windowed and switch to fullscreen from there. If this happens, you can only get connectivity back by closing and restarting JJ2.
So to any Plus dev/tester with Windows 8 and some spare time, maybe you can look (especially) into the issue concerning lost connectivity while switching out of fullscreen during online games? And maybe look into adding a -nodouble flag as well, if even necessary. As it goes to my understanding that Plus 5.0 adds new graphical options anyway.
__________________
Add SlazRabbit on Xbox Live if you want to play some GoW1/2/3/J or Destiny.
Join JazzJackrabbit.net for the best online play experience.
Jazz Jackrabbit 2 Forever!!
Civilian Defence Force - JJ.net - mIRC.com
Slaz is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 02:24 AM
Jelly Jam
This message has been deleted by Jelly Jam. Reason: Off-topic
Old February 2nd, 2015, 02:36 AM   #26
SAMI
JCF Member
Noob.
 
 
Join Date: Jan 2015
Location: Chittagong, Bangladesh.
Reputation: SAMI is doing well so far
Send a message via Skype™ to SAMI
Off topic but important for me.
So I was planning to take Win 10 for my new PC. So, windows 10 still have the direct draw issue? If its still in win 10, then in hell with win 10. I'll take win 7 then.
__________________
I'm crazy, Yes I mean crazy.
SAMI is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 02:43 AM   #27
Primpy
JCF Member
I can't believe the story HL2:Ep3 is out.
 
 
Join Date: Nov 2014
Location: Romania, Buzau
Reputation: Primpy is an asset to this forum
Send a message via Skype™ to Primpy
Quote:
Originally Posted by SAMI View Post
Off topic but important for me.
So I was planning to take Win 10 for my new PC. So, windows 10 still have the direct draw issue? If its still in win 10, then in hell with win 10. I'll take win 7 then.
I don't want to be that kind of person pretending to be a mod, but why don't you open a thread for that?
__________________
Primpy is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 03:24 AM   #28
XxMoNsTeRXM
JCF Member
King of Monsters
 
 
Join Date: Sep 2013
Location: Romania
Reputation: XxMoNsTeRXM is doing well so far
Quote:
Originally Posted by Jelly Jam View Post
I thought he wasn't kidding.
Let's just say that missing letters is a bug .
There's a difference between the "JJ2+" thread and the "JJ2+ Suggestions" thread, JJ2+ thread is closed, but the JJ2+ Suggestions was made by Primpy after the JJ2+ thread was closed.
__________________
~XxMoNsTeR
XxMoNsTeRXM is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 03:25 AM   #29
Grytolle
JCF Member
CC Co-Leader
 
 
Join Date: Sep 2004
Location: Ghent, Belgium
Reputation: Grytolle is a forum legendGrytolle is a forum legendGrytolle is a forum legend
Send a message via MSN to Grytolle
Primpy, if you don't wanna be it, why are all your last posts in this thread to that effect?


Awesome work Jelly!
__________________
<center></center>
Grytolle is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 04:25 AM   #30
Primpy
JCF Member
I can't believe the story HL2:Ep3 is out.
 
 
Join Date: Nov 2014
Location: Romania, Buzau
Reputation: Primpy is an asset to this forum
Send a message via Skype™ to Primpy
Quote:
Originally Posted by Grytolle View Post
Primpy, if you don't wanna be it, why are all your last posts in this thread to that effect?


Awesome work Jelly!
I don't want to be it, but I feel like being it.
__________________
Primpy is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 08:13 AM   #31
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
Quote:
Originally Posted by XxMoNsTeRXM View Post
There's a difference between the "JJ2+" thread and the "JJ2+ Suggestions" thread, JJ2+ thread is closed, but the JJ2+ Suggestions was made by Primpy after the JJ2+ thread was closed.
But the JJ2+ thread was closed like ages ago, and the JJ2+ Suggestions thread is Primpy's thread. When you said 'primpyclosedjj2+thread', no wonder i got to the conclusion that the sugestions thread is closed ;p.
Okay, enough going off-topic. This is JJ2(+)bugs thread.
__________________
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 08:56 AM   #32
Violet CLM
JCF Éminence Grise
JCF Member
 
 
Join Date: Mar 2001
Location: The Intergalactic Repneck Bar
Send a message via MSN to Violet CLM
Quote:
Originally Posted by Slaz View Post
So to any Plus dev/tester with Windows 8 and some spare time, maybe you can look (especially) into the issue concerning lost connectivity while switching out of fullscreen during online games? And maybe look into adding a -nodouble flag as well, if even necessary.
Jerry and I have both looked at the issue and not had any luck so far. SE has an alternate solution in the works but even if it does pan out it'll take a while to finish.
__________________
Violet CLM is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 08:59 AM
Primpy
This message has been deleted by Stijn.
Old February 2nd, 2015, 09:06 AM
Stijn
This message has been deleted by Stijn.
Old February 2nd, 2015, 09:09 AM   #33
Torkell
Stealth Admin
May the way of the Hero lead to the Triforce
 
 
Join Date: Jul 2004
Location: Resting by the Tumtum tree
Reputation: Torkell is a forum legendTorkell is a forum legendTorkell is a forum legend
Send a message via MSN to Torkell Send a message via Yahoo to Torkell
Enough. This is the JJ2+ bug report thread, not the "Should Primpy be a moderator" thread.

Slaz/SAMI: It's a reasonable question, but any further discussion on Windows 10 support probably belongs in its own thread (or the JJ2+ Suggestions thread) as it's not really a bug caused by JJ2+.
__________________
-- Torkell



Torkell is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 09:20 AM   #34
Slaz
JCF Member
CDF Clan Member
 
 
Join Date: Aug 2004
Location: Netherlands
Reputation: Slaz is a forum legendSlaz is a forum legend
Quote:
Originally Posted by Violet CLM View Post
Jerry and I have both looked at the issue and not had any luck so far. SE has an alternate solution in the works but even if it does pan out it'll take a while to finish.
Thanks for looking into it in the first place. Windows 8 users are a minority now, but since Windows 10 won't fix it, the issue will become more mainstream by the day..
__________________
Add SlazRabbit on Xbox Live if you want to play some GoW1/2/3/J or Destiny.
Join JazzJackrabbit.net for the best online play experience.
Jazz Jackrabbit 2 Forever!!
Civilian Defence Force - JJ.net - mIRC.com
Slaz is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 09:59 AM
Primpy
This message has been deleted by Stijn. Reason: blanket warning: pimpy is now banned from any meta-discussion
Old February 2nd, 2015, 10:40 AM   #35
Violet CLM
JCF Éminence Grise
JCF Member
 
 
Join Date: Mar 2001
Location: The Intergalactic Repneck Bar
Send a message via MSN to Violet CLM
primpy, read the room, please

I don't know of anything in any boss's code that would care about players going underwater. My guess is that you're talking about bosses deactivating when the player is simply too far away, which is a level design matter. Either don't let the player run away from the boss, or set jjObjectPresets[whatever].deactivates = false;
__________________
Violet CLM is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 01:38 PM   #36
Primpy
JCF Member
I can't believe the story HL2:Ep3 is out.
 
 
Join Date: Nov 2014
Location: Romania, Buzau
Reputation: Primpy is an asset to this forum
Send a message via Skype™ to Primpy
Quote:
Originally Posted by Violet CLM View Post
primpy, read the room, please

I don't know of anything in any boss's code that would care about players going underwater. My guess is that you're talking about bosses deactivating when the player is simply too far away, which is a level design matter. Either don't let the player run away from the boss, or set jjObjectPresets[whatever].deactivates = false;
Are you sure about that? I was going to make a map with an underwater boss and I choosed Uterus for this. Each time I jump in the water his health fills up. I'll try with a smaller area, hope that will fix it.
__________________
Primpy is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2015, 01:48 PM   #37
Zah dud4h
JCF Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Close to the neighbours
Reputation: Zah dud4h is doing well so far
Send a message via Skype™ to Zah dud4h
Quote:
Originally Posted by Violet CLM View Post
Zd, thank you for the report! I can easily imagine things going wrong with splitscreen. How reproducible is the problem?
i actually dunno,it happened like 2-3 times

also those 2 splitscreeners couldn't go "/ready" cause they would get kicked by the camel bot because of "spam",i really don't know if its because of jj2+ or the bot is bugged
__________________
.
Zah dud4h is offline   Reply With Quote
Old February 3rd, 2015, 01:05 AM   #38
Jelly Jam
JCF Member
Желе Џем
 
 
Join Date: Oct 2014
Location: Čačak, Serbia
Reputation: Jelly Jam is doing well so far
Send a message via Skype™ to Jelly Jam
Quote:
Originally Posted by Zah dud4h View Post
i actually dunno,it happened like 2-3 times

also those 2 splitscreeners couldn't go "/ready" cause they would get kicked by the camel bot because of "spam",i really don't know if its because of jj2+ or the bot is bugged
You could try opening a server while in splitscreen and use the /ready command.
__________________
Jelly Jam is offline   Reply With Quote
Old February 3rd, 2015, 02:56 AM   #39
Zah dud4h
JCF Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Close to the neighbours
Reputation: Zah dud4h is doing well so far
Send a message via Skype™ to Zah dud4h
Quote:
Originally Posted by Jelly Jam View Post
You could try opening a server while in splitscreen and use the /ready command.
i was trying to say that you can actually spam the "/ready" command faster as a splitscreener than a non-splitscreener player

Edit:also i think the only way to fix,is actually making a special ready message for them
example:
Player 1 and Player 2 are ready!
instead of:
Player 1 is ready!
Player 2 is ready!
and actually resulting in getting kicked
__________________
.

Last edited by Zah dud4h; February 3rd, 2015 at 03:09 AM..
Zah dud4h is offline   Reply With Quote
Old February 3rd, 2015, 03:03 AM   #40
SAMI
JCF Member
Noob.
 
 
Join Date: Jan 2015
Location: Chittagong, Bangladesh.
Reputation: SAMI is doing well so far
Send a message via Skype™ to SAMI
That's typically the bot causing this issue. It doesn't occur in other servers. [I've tested it by opening my own server in 1 player only and joined it with splitscreen and typed /ready command. Nothing happens then.

So its a bug of camel bot.
__________________
I'm crazy, Yes I mean crazy.
SAMI is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:57 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
JCF © 2001-Infinity Jazz2Online